Mange fortryder, at de ikke startede med at investere tidligere. Dette gør sig specielt gældende, når man kigger på en graf af en aktie, man snakkede om at købe for et par år siden. Der er rigtig mange, der har denne følelse omkring Facebook, Tesla, Apple og mange andre af de store virksomheder i USA. Det er altid nemt at være bagklog, men der er noget om at komme i gang med at investere så hurtigt som muligt.

Problemet med at komme i gang med investeringer og alt muligt andet er oftest manglende information, eller at man er bange for det. Derfor kunne man jo overveje, om man ikke skulle starte med små beløb, som man kan tåle at tabe. Hvis du er typen, der spiller lotto hver eneste uge, så kunne du lade være med at spille lotto i et par måneder og bruge de penge på at købe aktier eller kryptovaluta. Hvis det hele går i 0, så er det næsten det samme som at spille lotto. Hvis det går godt, så har du stadigvæk dine penge, og så har du faktisk også tjent penge.

Nu er det store spørgsmål så bare: Hvordan kommer man i gang? Hvordan finder man hoved og hale i det hele. Du kan starte med at læse om aktier på en række danske hjemmesider om emnet. Der findes så mange, og du kan måske også finde videoer om emnet på YouTube. De fleste kender også folk, der har “forstand” på aktier, som man kan spørge. Husk, det er en god idé at starte småt.

Når det kommer til kryptovalutaer, så kan det være endnu sværere at finde ud af det. Derfor er det en god idé at læse om emnet på dansk, og der findes MyCrypto.dk. De har rigtig mange gode artikler om kryptovaluta investering på deres hjemmeside. Det er helt gratis at læse med, og de opdaterer løbende deres guides. Skulle man have spørgsmål, så kan man spørge i kommentarfeltet.