Har du en dejligt stor have, som du ikke får udnyttet til sit fulde potentiale? Så bør du læse med her, for en stor have indbyder til kreative løsninger. Løsninger der enten blot kan forbedre livskvaliteten for dig og din familie, eller som sågar kan blive til en supplerende indtjening. Vi befinder os i et år, hvor udlejningsmarkedet boomer på alle ledder og kanter, og hvis har en stor have, så kan du være med på bølgen. Læs med lige her.

En stor træhytte på AirBnB

Man kan nu købe færdigbyggede træhytter af meget høj kvalitet, som er lige til at montere i ens have. Hvis man har en have med en god dybde, så er det helt oplagt, at installere en ny træhytte for enden af haven, og leje den ud på AirBnB. Sagen er, at der er flere der søger at leje noget til sommer, end der er muligheder på lejemarkedet. Det gør at priserne er steget, men også at det simpelthen er nemt at få lejet sin hytte ud. Som udlejer skal du overveje hvordan du gerne vil være vært, og gøre dette klart på udlejningssiden. Uanset hvordan du vælger at gå til det, så er det potentiale i det øjeblik du kan tilbyde en moderne træhytte med en eller flere senge og enkelte møbler. Få tilbud på alt i træ lige her!

Starten på en ny levevej?

Der er mange der starter småt i udlejningsbranchen, og med tiden finder ud af at de befinder sig rigtig vel i rollen som vært. Hvis du oplever det samme, kan du altid søge at udvide din udlejning, og måske blive en professionel udlejer a’la Bed & Breakfast. Uanset hvad, så bør du overveje mulighederne, hvis du har en stor have. De færdigbyggede og moderne træhytter er ikke særligt dyre, men har et meget højt komfortniveau.