I modsætning til forbrugslån, så kan virksomhedslån eller firmalån sagtens betale sig, hvis man har et godt formål, som pengene skal bruges til. Det er heller ikke ligefrem muligt at få et firmalån, hvis man ikke har en plan for pengene. Forbrugerlån bliver typisk givet ud til højre og venstre.

Hvad er dine planer?

Et firmalån kan være billigt, men det kan også være dyrt. Renterne afhænger af en række forskellige faktorer, og vi kan ikke udelukke, at de også afhænger lidt af, hvad dine planer er. Det kan være, at du vil udvide forretningen, og så giver det pludselig meget god mening at investere penge, du ikke har på nuværende tidspunkt. Skal du dog have en firmabil, så er det nok ikke det bedste at låne penge i form af et firmalån.

Sådan gør man i praksis

I praksis skal man finde sig en låneudbyder, får man kan få lov til at låne penge. Klikker du på et ovenstående link, så kommer du til en hjemmeside, hvor du kan finde en oversigt over låneudbydere, der tilbyder lån til firmaer i Danmark. Der er forskellige krav for at få et lån, og disse specifikke krav bliver også gennemgået inde på de forskellige anmeldelser. Et eksempel på en anmeldelse kunne være af låneudbyderen CapitalBox. Ruller vi cirka helt ned, så kan man læse sig frem til, at der er nogle meget specifikke krav for at få et lån hos dem. Opfylder man ikke dem, så kan man blot vælge at læse om en anden udbyder for at se, om man kan få et lån der i stedet for.

Uanset om du bliver godkendt eller ej, så er det altid vigtigt, at du har en plan. Uden en plan er din personlige risiko meget højere, hvis du skal garantere for lånet personligt. Dette bør du læse om, inden du underskriver en eventuel aftale med banken eller udbyderen.