Det hele kan virke uoverskueligt og deprimerende, når man mister sin kære. Sorgen kan tage over, og man kan ikke finde overskud og koncentration til at planlægge begravelsen eller bisættelsen. Heldigvis er du ikke alene i den sag. En bedemand kan hjælpe dig igennem hele processen fra start til slut og hjælper dig med at få ro i sindet. Lad os gå lidt mere i detaljer omkring de praktiske opgaver, som en bedemand kan gøre for dig i ét af livets mest ubehagelige stunder.

Kister, urner og blomster

Når en begravelse eller bisættelse skal planlægges, så skal der tages stilling til hvilken kiste eller urne, der skal tages i brug og hvilke blomster der skal vises frem. Det i sig selv kan nemt virke uoverskueligt, men bedemanden hjælper dig igennem disse svære valg. Bedemanden kan nemlig stå for hele bestillingsprocessen, hvis behovet er for det. På den måde kan du tage dig tid om at sørge for din kære, imens du roligt kan læne dig op ad din bedemand, som med garanti nok skal gøre begravelsen eller bisættelsen flot og oprigtig.

Udførelsen af dine ønsker

Når ens kære går borte, vil man gerne give en smuk afsked, som stemmer overens med hvem den afdøde var, og hvordan de kære opfattede dem. Bedemanden står for begravelseshandlingen, men det er ikke de eneste de gør. De står klar og er villig til at hjælpe dig med at give den afsked, som du ønsker. Derfor hjælper bedemanden med f.eks. at klæde den afdøde i deres eget tøj, eller tøj der er ønsket af de nærmeste. Bedemanden er altid villig til at hjælpe dig med at få sagt farvel på den helt rigtige måde.

Godt samarbejde med lokale kister

Kisten er valgt og blomsterne er bestilt, men hvilken kirke skal begravelsen eller bisættelsen finde sted i? Her kan bedemanden også være til stor hjælp. Den lokale bedemand har nemlig gode forbindelser til lokale kirker og kan hjælpe med at planlægge det hele sammen med præsten. Hvis du har et bestemt ønske om en bestemt kirke, så vil bedemanden gøre sit bedste for at du kan få sagt et smukt farvel. BEDEMÆNDENE® tilbyder deres ydelser mange steder i Jylland og er derfor velbekendt i mange lokale områder. De kan også være din lokale bedemand på Fyn,  og de står til rådighed i alle ugens dage.