Gardinbussen er en nem og praktisk måde at få nye gardiner på. Du kan i ro og mag udvælge lige de gardiner som du synes passer bedst til dit hjem. Gardinbussen kommer direkte til din dør. Du får hjælp til at vælge. Du slipper for en hel masse arbejde med gardinbussen. 

Sådan foregår det med gardinbussen 

  • Gardinbussen kommer hjem til dig. Du bestemmer selv hvilken dag og hvilket tidspunkt. 
  • Vi giver råd og vejledning. Gardinbussen har mange flotte gardiner med, som du kan se og føle på. Når du har besluttet dig skal du ikke selv gøre mere. Vi måler op og noterer de nøjagtige mål på dine nye gardiner. 
  • Når dine gardiner er færdige kommer der en gardinbus og hænger dine nye gardiner op. Du behøver slet ikke gøre noget selv. 

Gardiner kontra lameller 

Inden du bestiller gardinbussen er det en god ide at tænke over hvad der passer dig bedst. Om du vil have rigtige gardiner, lameller eller rullegardiner er en helt individuel sag. 

Hvis du vælger gardiner skal du også tænke på om du skal have flere lag. Du skal beslutte dig for en farve som du kan lide og som passer til det rum gardinerne skal hænge i. Det sværeste valg kan være mønstre. Nogen gange kan mønstre virke urolige og andre gange er de dekorative. Det kommer meget an på hvad der ellers findes i rummet. 

Lameller er et klassisk valg. De fås i flere farver og i flere bredder. Her skal du tage stilling til farven og materialet. Det kan godt være svært at vælge om det skal være synligt træ eller farvet træ. Bredden er også meget afgørende for det endelige resultat. Brede lameller har et helt andet udtryk end smalle lameller. 

Rullegardiner er smarte til børnenes værelser. Mange vælger også rullegardiner til køkkenet. Rullegardiner fås også i mange farver, med og uden mønstre. Her er det igen vigtigt at kigge grundigt på det rum gardinerne skal hænge i. Er der mange ting og farver i rummet i forvejen kan det godt være risikabelt at gå med alt for mange farver og mønstre. 

Har du skrå vinduer, eksempelvis i taget, kan rullegardiner klart anbefales. 

Gardiner til den kolde tid 

Med en gardinbus får du nemt nye gardiner. Gardinbussen kommer hjem til dig, hjælper dig med at vælge og klarer alt arbejdet. 

Gardiner kan forandre et helt rum. De kan være smukke rammer om vinduerne. De kan også være smukke dekorationer i sig selv. De har også en praktisk anvendelse. Gardiner holder på varmen. Hvis du vælger gardiner i en god kvalitet og et undergardin, vil du helt sikkert hurtigt kunne se det på varmeregningen. Har du meget store vinduer, kan de stjæle rigtig meget varme fra din stue. Også selv om du har fine termoruder i flere lag. Et gardin i god kvalitet holder kulden ude. Uld er et skønt materiale også når det gælder gardiner. Jo mere uld du har i dit gardin, jo bedre holder det på varmen.