Bredbånd din forbindelse til omverdenen 

Corona har gjort det svært for de fleste at have kontakt til selv de nærmeste, da det har begrænset os i at bevæge os uden for vores hjem og man må maks samles x antal personer. Derfor er det måske svært at holde forbindelsen med alle ens nærmeste. Da det som regel er i nogle forskellige sammensætninger man mødes evt ved fodbold eller på studie. Her har internettet gjort det nemmere for os at holde kontakt med de mennesker omkring os. Da der findes flere muligheder, hvor man kan mødes virtuelt online. Her findes der redskaber som Microsoft Teams, skype  og mange andre. Her har jeg personligt anvendt teams for at kunne spille brætspil online med mine kammerater og har fået det bedste ud af en ellers træls situation. Det er selvfølgelig meget uheldigt, hvis man har en dårlig forbindelse, da man vil opleve et pixeleret skærmbillede eller man kommer til at opleve at man hopper ud og ind af det opkald som man er inde i. Derfor er det smart at komme i gang tidligt i processen og være disse trælse oplevelser foruden. Det kan man gøre ved at kigge på den internetløsning man har i dag. Her har jeg selv været i gennem mange forskellige udbydere før jeg fandt min løsning her havde jeg ønsket at nogle havde oplyst mig om at der findes sammenligningsider, hvor man kan se hvor man kan finde det bedste tilbud og måske være så heldig at finde den bedste forbindelse til den laveste pris. Jeg var dog en smule begrænset da jeg boede til leje og det fremgik af min lejekontrakt, at jeg havde et udvalg af udbydere, som jeg kunne vælge imellem. Derved var jeg noget begrænset i min søgning og det gjorde det noget kun nemmere for mig at vælge jeg kunne vælge mellem Stofa og Boxer og her var Stofas tilbud, som var bedst til prisen 300/50 til 369 DKK om måneden hvor Boxers bredbånd pris var en 1000/100 til 249 DKK, jeg tænkte at det var for godt til at være sandt, men den var sgu god nok og er i dag super glad for min forbindelse.