Når jeg skriver som jeg gør, vil jeg lige komme med en lille heds op, fordi, den er god nok at Bambus sokker og bambus trusser er bløde, men det e rjo altså ikke det aller blødeste i hele verden, så overskriften var mest tænkt som en øjen fanger. Og en af slagsen som ikke er så dum igen. Generelt set er jeg ikke personligt til overdrivelser, eller løgn og latin. Men lige her i dette tilfælde, så kom jeg jo nok til at overdrive en smule, da jeg skrev at bambus sokkerne og bambus trusserne er de blødeste. Men sagen er jo den, når man lige tænker over det en ekstra gang, at det kan forstås på flere måder. Det ligger nemlig sådan at det også er en slags talemåde, at sige som overskriften, uden at det så behøves at betyde at det er det blødeste i verden. Men fred nu være med det. Det var jo egentlig ikke meningen at denne artikel skulle i den retning alligevel, men derimod hen langs de bløde bambus sokker og de populære bambus trusser. 

Hvad er det der er med de bambus trusser og sokker, siden de er så bløde

Uha, se nu kom vi pludseligt i en ny og svær retning, fordi det e rjo et lidt teknisk spørgsmål der kom ud af det blå der. Men lad mig da give det et skud alligevel. Jeg har på fornemmelsen at det har noget at gøre med bambus fibrene, som lægger sig langs med hinanden, når de omdannes til et tekstil. og så vil jeg yderligere gætte at det er så små og fine, at der netop er mindre plads imellem dem, hvilket gøre dem mere glatte i det. Og det føles så blødt som silke. Eller rettere sagt, så er jeg faktisk næsten sikker på at det er sådan det er. Jeg har i hvert fald selv et par bambus sokker, og når jeg ser nærmere på dem, så ser fibrene helt enormt små ud. Jeg håber at det ghjalp dig lidt videre med at forstå sagen lidt bedre.